Kars 36 Spor’un yeni başkanı belli oldu! Erkan Aydın’dan veda

Kars 36 Spor’un yeni başkanı belli oldu! Erkan Aydın’dan veda

Kars 36 Spor’un başkanı Erkan Aydın’ın ve yönetiminin istifa etmesinin ardından yeni başkan belli oldu. 18 ay başkanlık görevini yürüten Aydın veda açıklaması yaptı.

Volkan KARABAĞ

Kars 36 Spor’un yeni kulüp başkanı Yasin Çiftçi oldu. Görevinden istifa eden Erkan Aydın yaptığı açıklamasında, “Muhterem Kars Spor taraftarları değerli spor severler. Bu büyük ve yüce kulüpte 18 aylık bir başkanlık görevini yapmanın mutluluğunu veren değerli üyelerime çok teşekkür ediyorum. Hatalarımıza anlayış gösterdiniz, sevaplarımıza destek verdiniz, hoşgörülü davrandınız, sabır gösterdiniz sizlere teşekkür borçluyum. Bana 18 ay tahammül ettiniz sizlere şu andaki samimi hislerimi anlatmak isterim.18 aylık bilanço ortada iken, birlikte yola çıktığımız yaşadığımız ve birlikte yaşanan güzellikleri paylaştığımız yine Kars Spor sayesinde toplumda yer tutan meslek edinen bazı kişilerin kulüplerini, şahsımı, yönetimde olan arkadaşlarımı suçlaması nankörlük değil midir. İnsanlarla yaşadım insanı öğrendim. İnsanlarla yaşadım insanlığı öğrendim. İnsanlarla yaşadım insanlardan nankörlüğü öğrendim. Dostlarım, ey dostlarım! Ama ben dostlarımdan çok korkarım Diyen şairlere hak vermemek elde değil !.. Ben 18 ay diyorum fakat benim Kars Spor’luluğumun tarihi yoktur, taa tribünden başlayıp kulüp başkanlığım boyuna üzerime gelen dalgaların bende yaratmış olduğu hüznü bugün sizlerle sessiz bir şekilde paylaşmaya çalıştım. Bu zaman zarfında bana göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış, hoşgörü ve desteğe tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Başkan olduğum gün hangi heyecan ve duygularla gelmişsem bugün de aynı heyecan ve duygularla başım dik gönlüm rahat ve huzur içerisinde sizlere veda ediyorum. Yeni kulüp başkanı Yasin Çiftçi ye yönetim kuruluna başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler