Kars Ak Parti Adayları MHP'yi Ziyaret Etti

Kars Ak Parti Adayları MHP'yi Ziyaret Etti

AK Parti Kars milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

 

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Suat Doğan, İl Başkan Yardımcısı Nevzat Şakiroğlu ve bir grup partili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ziyaret ettiler.

MHP İl Başkanlığı’nda milletvekili adayları Dr. Ümit Yılmazel, İrfan Topçu ve MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay tarafından karşılanan AK Parti heyeti, parti temsilciliklerine dostluk ve seçimlerde başarı dilemek için ziyaretlerde bulunduklarını belirttiler.

MHP İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu, seçimlerin birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şakiroğolu; “Milletvekili adaylarımıza çıktıkları bu kutsal yolda başarılar diliyoruz. Kars’a ve ülkeye hizmet, bu hizmeti gerçekleştireceksiniz. Hizmette yarış en ulvi görevlerden biri çeşitli mahiyetlerde yarış olabilir ama hizmetkarlıkta yarış ancak siyasetçilerin işidir” dedi.

Nevzat Şakiroğlu; “Siyasetçilerde benim nazarımda onun için kutsal bir ifade ediyorlar. Bu görevi yaparken belli bir seçim süreci geçireceğiz. Mutlaka bu süreç dostane ilişkiler içerisinde, nezaket ile bir bayram havası içerisinde seçim sürecini geçirmek hepimizin ortak amacı, ortak hedefi olmalıdır. İnşallah seçim süreci hepimizin dilekleri doğrultusunda tezahür eder ve burada bir bayram havasında memleketimize hizmet eden insanların, kime nasip ise ona olur. Biz istiyoruz ki hayırlısı olsun vatana, millete, şehrimize faydalı olacak insanlar olsun tekrar nezaketinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP 1’nci sıra milletvekili adayı Dr. Ümit Yılmazael ise Kars’ta komşuluk, akrabalık, dostluk ve buna bağlı olarak kirvelik geleneği olduğunu bu bağlamda seçimlerin Kars’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.

AK Parti 1’nci sıra Milletvekili adayı Ahmet Arslan ise kendilerine gösterilen nezaketten dolayı teşekkür etti.

Çayların içildiği, sohbetlerin yapıldığı ziyarette herkesin dileği seçimlerim Türkiye’ye ve Kars’a hayırlar getirmesi dileği oldu. AK Partiller daha sona MHP İl Başkanlığı Binası’ndan ayrıldılar.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler