Kars AK Parti Heyetinden Kaymakam Evin’e Ziyaret!

Kars AK Parti Heyetinden Kaymakam Evin’e Ziyaret!

AK Parti milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, İl Başkanı Av. Ensar Aydoğdu, İlçe Başkanı Ayhan Bulut, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Uray, Mehmet Çakas ve beraberindeki partililer, Susuz Kaymakamlığı görevine atanan Musa Evin'e hoşgeldin ziyaretinde

Kars AK Parti Heyetinden Kaymakam Evin’e Ziyaret!

AK Parti milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, İl Başkanı Av. Ensar Aydoğdu, İlçe Başkanı Ayhan Bulut, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Uray, Mehmet Çakas ve beraberindeki partililer, Susuz Kaymakamlığı görevine atanan Musa Evin’e hoşgeldin ziyaretinde bulundular.

Kaymakam Evin’e yeni görev yerinde başarılar dileyen milletvekilleri kaymakam Evin’in, yapacağı bütün çalışmaları destekleyeceklerini belirttiler. Milletvekili Prof Dr Yunus Kılıç yaptığı konuşmada, “İlçeye meslek yüksek okulu kurma çalışmaları devam ediyor Yüksek Okul açıldı.Bir yere Üniversite kurulabilmesi için her yönüyle fiziki yapısının yeterli olması lazım. Susuz vb küçük ilçelerde açılan Yüksekokulların gelecek 10 yıl içerisinde öğrencisizlikten kapanacak. Bizde kapanmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Kars’ta nüfusun dörtte biri öğrenci  bu bizim için çok önemli daha da artırılması için çaba sarfediyoruz. Susuz eğitim alanında hak ettiği konuma gelecektir.” dedi.

Milletvekilleri ve Ak parti heyeti kaymakam Evin’le hükümet konağı önünde fotoğraf çekildi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber