Kars AK Parti, İl kongresine hazırlanıyor

Kars AK Parti, İl kongresine hazırlanıyor

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, 2012 yılında İl Kongresinin yapılacağını söyleyerek, kadın kolları ve ilçe kongrelerinin 5 Aralık'a kadara tamamlanacağını belirtti.

 

AK Parti, İl kongresine hazırlanıyor 

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, 2012 yılında İl Kongresinin yapılacağını söyleyerek, kadın kolları ve ilçe kongrelerinin 5 Aralık’a kadara tamamlanacağını belirtti.
 
Erdoğdu, 4. Gençlik Kolları kongresinin ardından yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde gençlik kongresi tamamlandı. Eski yönetimimiz görevi yeni yönetime devretti. 3 yıllık süreç boyunca Ağca Baştimar’dan çok büyük destek aldık. Bundan sonra da partimize Gençlik Kolları Başkanı olarak değil ama değişik kademelerde değişik noktalarda hizmet edecektir. Bu anlamda da kendisinin her zaman yanımızda yeri vardır. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Ama partideki görevi yine devam edecektir. Tabi ki kongreler kan değişiminin olduğu, doku değişiminin olduğu ortamlardır. Bu süreçte partinizi yenilersiniz. Yıpranan, yorgun olan organlar varsa o organları değiştirirsiniz. Yerine yeni organlar gelir. Yeni bir heyecan, yeni bir azim ve şevkle çalışmalarına devam ederler.” dedi.
 
Aralık ayının 5’ine kadar ilçe kongrelerinin tamamlanacağını 2012 yılının yaz aylarında da İl Kongresinin yapılacağını da ifade eden Erdoğdu, “Biz önümüzdeki 2012 yılında büyük kongremizi yapmış olacağız. Bu amaçla bugün burada Gençlik Kolları Kongremizden sonra Kadın Kolları Kongremiz olacaktır. Kadın Kolları Kongremizden sonra önümüzdeki ay aralığın 5’ine kadar bütün ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Daha sonra önümüzdeki yaz aylarında ilk kongremizi de yapmış olacağız. Bizim burada Kars İl Teşkilatı olarak, bütün teşkilatlar olarak görevimiz; yapacağımız şey kırmadan, dökmeden, centilmence bir mücadeleye ortam hazırlamaktır” diye konuştu.
 
Erdoğdu ayrıca, “Tabi ki partimiz yüzde 50 oy aldı. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde yüzde 50 oy aldık. Bu da şu demektir ki, sokakta yürüyen her iki kişiden biri AK Partilidir. Ya da AK Partiye oy vermiş insanlardır. Bu nedenle biz önümüzdeki süreçte Kadın Kolları Kongremizde ve İlçe Başkanlarımızın Kongrelerinde buna çok dikkat edeceğiz. “Parti küçük olsun benim olsun” anlayışını asla kabul etmiyoruz. Genel Merkezimiz de kabul etmeyecektir. Bu düşünceyle yeni arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık olacaktır. AK Partinin ilkelerini benimseyen, temel felsefesini benimseyen, AK Partinin tüzüğünü benimseyen AK Partiye hizmet etme anlayışına sahip olan herkese kapımız açıktır. Yeter ki geçmişinde bir karanlık, yanlışlık olmasın.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler