Kars, Ak Parti İle Yatırım Gördü

Kars, Ak Parti İle Yatırım Gördü

Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, Kafkas Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Mayıs ayına kadar bitirilerek hizmete gireceğini belitti.

 

Mahmut Esat Güven, AK Parti hükümetinin Haziran 2011 seçimlerinden de 1. parti olarak çıkacağını kaydetti. Güven, sağlık alanında Kars’ta önemli yatırımların yapıldığını, üniversite eğitim araştırma hastanesinin tamamlanmasıyla birlikte başka illere hasta sevki yapılmayacağını söyledi.

AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven; Üniversite hastanemiz çok yakın bir zamanda çağın son teknolojileriyle donatılmış, tam kapasiteli bir hastane olarak tamamlandıktan sonra sadece Kars değil, bütün Doğu Anadolu Bölgesi'ne hizmet edecektir” dedi.

ELLİ YILLIK ÖZLEM SONA ERECEK

Milletvekili Mahmut Esat Güven, artık bundan böyle başka illere hasta sevki yapılmayacağını ve Kars’ın elli yıllık sorununun çözüleceğini vurguladı.

Mahmut Esat Güven; “Elli yıldır Karslılar, “Hastalarımız Erzurum yollarında ölüyor” diye yakınıyorlardı. Şükürler olsun ki artık KAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi kısa bir sürede tamamlanarak faaliyete geçecek ve bu sorun da Ak Parti hükümeti döneminde tarihin derinliklerine gömülecektir. Dikkat ederseniz bütün hizmetler Kars'a bizim iktidarımız döneminde yapılmıştır. Kars yatırımları 8 yıllık AK Parti hükümeti döneminde gördü. Bizden önce Kars’a çivi çakılmamıştı. Bunu herkes çok iyi biliyor. Kars’a AK Parti iktidarı döneminde yatırımlarla tanıştı. Örnekleri var. Kars Devlet Hastanesi'nin inşaatı yıllarca yarım bırakılmış, doktorlar Kars'a gelmemekte direniyorlardı. Artık böyle bir sorunumuz yok. Bakın Devlet Hastanemiz şuan tam kapasiteyle bütün üniteleriyle halkımıza hizmet veriyor. Buna paralel Mayıs ayında tamamlanmasını beklediğimiz KAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi de eklenince Karslıların elli yıllık özlemleri sona ermiş olacaktır. ” diye konuştu.

DUBLE YOLLA KARS AK PARTİ DÖNEMİNDE TANIŞTI

Milletvekili Mahmut Esat Güven, Kars’a duble yolun AK Parti döneminde geldiğini ifade etti.

Güven; “Kars-Erzurum arası duble yol yapımı devam ediyor. Selim’e ilçesi sınırlarına kadar gelen yol çalışmaları Sarıkamış-Karakurt arasında da devam ediyor. Bu çalışmlar tamamlandığında Kars’ın yol sorunu da çözülmüş olacak. Öte yandan Belediyemiz bu yıl yol çalışmalarına ağırlık verecek. Öncelikle şehir merkezi 20 santimlik sıcak asfalt ile kaplanacak. Bunun için belediye bütün hazırlıklarını tamamlandı. Havaların ısınmasıyla birlikte kent merkezinin ana yolları asfaltlanacak. Biz hükümetiyle belediyeleriyle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak Haziran 2011 yılında yapılacak Genel Seçimlerle ilgili bilgilerde veren AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, seçimlerden AK Parti’nin başarıyla 1’inci parti olarak çıkacağını ifade etti.

Mahmut Esat Güven özetle şunları söyledi:

“AK Parti’nin 8,5 yıllık iktidarı döneminde Türkiye bir çok ilke imza attı. Hastaneler yapıldı. Yollar yapıldı. Vatandaşların geçimin standartları yükseltildi. Türkiye Dünya devletleriyle yarışır oldu. Bunların hepsini düşündüğünüz takdirde bu seçimlerinin galibinin de AK Parti olacağını anlarsınız. 2011 Seçimlerinden AK Parti 1’nci parti olarak çıkacaktır.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler