Kars Ak Parti Teşkilatı Basınla İftarda Buluştu!

Kars Ak Parti Teşkilatı Basınla İftarda Buluştu!

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kars Ak Parti Teşkilatı Basınla İftarda Buluştu!

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ak Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Bir restoranda düzenlenen  iftar programına basın mensuplarının yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve çok sayıda partili katıldı. 

İftar topuyla birlikte açılan oruçların ardından Ak Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç gazetecilerin sorularını yantladı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Kılıç, Erzurum basınında besi bölgesinin Kars'a kaptırıldığı gibi yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı.


Geçtiğimiz günlerde Kars'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şartlar uygunlaştırıldığında Doğu'nun ilk organize hayvancılık bölgesinin Kars'a yapılacağı müjdesini vermesinin ardından Erzurum basını projenin ilgisizlikten Kars'a kaptırıldığından yakındı. 


Yaklaşık 20 Milyon TL'lik projenin Kars'a olduğu kadar bölgeye de büyük ölçüde katkı sağlayacağının hatırlatmasını yapan Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Erzurum basınının bu konuyu böyle değerlendirmesini doğru bulmadığını söyledi. Yatırımın bölge için büyük önem arz edeceğini yineleyen Kılıç, daha önce de Kars'ta dolaşan Lojistik merkezi Erzurum'a kaydırılıyor yaygarasıyla konuyu bağdaştırarak, yatırımın ciddiyetinden bahsetti.

İftar programı Ak Parti Teşkilatının hep birlikte teravih namazına gitmesiyle sona erdi. 

 

karsmanset.com

3.20130726132234..gif4.20130726132247..gif5.20130726132259..gif

Önceki ve Sonraki Haberler