Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri Toplantısı

Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri Toplantısı

Serhat İlleri Ankara ve İstanbul’da tanıtılacak.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valiliği öncülüğünde KAI Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde ve 29 Eylül-2 Ekim 2016 İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenmesi planlanan “KAI Tanıtım Günleri” ile ilgili hazırlık çalışmaları hızla devam ediyor.

“Güneşin İlk Doğduğu Topraklar-Serhat İlleri Tanıtım Günleri” temasıyla düzenlenmesi planlanan tanıtım günleri hazırlık çalışmaları hakkında bilgi vermek ve hazırlık aşamasında, Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanları ile görüş alış verişinde bulunmak üzere, Valilik Gazi Toplantı Salonunda bir toplantı düzenlendi. Kamu-kuruluşlarının yöneticileri, vakıf ve dernek başkanları, turizm sektörü temsilcilerinin davet edildiği toplantı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Toplantıda; Kars Valisi Rahmi Doğan’nın açılış konuşmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, KAI Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım ve tanıtım günlerini organize edecek olan firma tarafından sunum yapıldı. Daha sonra sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerine yer verildi.

Vali Doğan’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, KATSO Başkanı Fahri Ötegen, Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STK temsilcileri, turizm işletmecileri katıldı.

kars,-ardahan,-igdir-tanitim-gunleri-toplantisi-(1).jpgkars,-ardahan,-igdir-tanitim-gunleri-toplantisi-(2).jpgkars,-ardahan,-igdir-tanitim-gunleri-toplantisi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler