Kars Barosu: 5 - Kahramanmaraş Barosu: 0

Kars Barosu: 5 - Kahramanmaraş Barosu: 0

Türkiye Avukat Spor Oyunları/Cumhuriyet Kupası” müsabakasında Kars Barosu Kahramanmaraş Barosunu 5-0 yendi.

Volkan KARABAĞ

Kahramanmaraş Barosu ev sahipliğinde 27 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında “Türkiye Avukat Spor Oyunları/Cumhuriyet Kupası” organizasyonu başladı. Farklı branşlarda spor müsabakalarının düzenleneceği etkinliğe 38 barodan toplam 80 takım katılıyor.

Türkiye Barolar Birliği ile Kahramanmaraş Baro Başkanlığı’nın işbirliğinde ve öncülüğünde Kahramanmaraş’ta Türkiye Avukat Spor Oyunları/Cumhuriyet Kupası” müsabakasında Kars Barosu Kahramanmaraş Barosunu 5-0 yendi.

Kars Barosu Futbol takımı Kahramanmaraş’ta düzenlenen spor müsabakalarında ilk galibiyetini elde etti.

Kars Baro Takım kaptanı ve aynı zamanda Kars Barosu Sekreteri Avukat Necat Yağcı alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada; galibiyeti tüm Karslı hemşehrilerimize armağan ettiğini ve inşallah Kars’a kupa ile geleceklerini ifade etti.

Kars Barosu Başkanı Avukat Fettah Çapkurt ise yaptığı açıklamada, "Barolar arası futbol turnuvasına 5-0 lık galibiyetle start alan Kars Barosu futbol takımına başarılar diler, tebrik ederim. Kalbimiz sizinle Kars Barosu" ifadesini kullandı.

kars-barosu-5---kahramanmaras-barosu-0-(1).jpgkars-barosu-5---kahramanmaras-barosu-0-(2).jpgkars-barosu-5---kahramanmaras-barosu-0-(3).jpgkars-barosu-5---kahramanmaras-barosu-0-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler