Kars Belediye Başkanının Çocuk, Çocuklarında Başkan Sevgisi

Kars Belediye Başkanının Çocuk, Çocuklarında Başkan Sevgisi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, mahalle ziyaretlerinde çocukların sevgi seliyle karşılanıyor.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un mahallelerde de yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere gittiğinde etrafını çocuklar sarıyor. 

Kars’ta Cadde ve sokaklarda yapılan çalışmaları denetleyen ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Nevzat Bozkuş, çevresini saran çocuklara değişik hediyeler dağıtarak onlarla sohbet ediyor. 

Gittiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozkuş, tüm çocukların gönlünü alarak oyuncak ve çikolata veriyor. 

Çocukların kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade eden Başkan Bozkuş, çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyledi.

Çocuklara devlet sevgisini ve onlara kendilerinin ulaşılmaz olmadıklarını göstermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Bu halkın bir parçasıyız. Biz ulaşılmaz değiliz. Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacaktır" dedi.

Bozkuş; “Çocuklar bizim geleceğimiz, onları her konuda en iyi şekilde eğitmek ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermek bizim görevimizdir. Geleceğin büyük bilim adamları, siyasetçileri, bürokratları ve her alanda örnek olacak meslekleri yapacak çocuklarımızdır. İleride belediye başkanımızda bu çocuklarımızın içinden çıkacak. Onlara çocukken göstereceğimiz ilgi ile vereceğimiz güven duygusu ileride çok daha başarılı olmalarına imkan tanıyacaktır” diye konuştu. 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un çocuklara, çocuklarında Başkan Bozkuş’a olan sevgileri her ortamda kendini gösteriyor.

Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Bozkuş, gerek belediyede haftada iki gün düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp kısa süreliğine dahi olsa sohbet ederken yanlarındaki çocuklarla da yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

 

yes.20110910200314..jpg

 

yes.20110910200405..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler