Kars Belediyesi, 2022 yılı yol yapım ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor

Kars Belediyesi, 2022 yılı yol yapım ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor

Kars Valisi / Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda hazırlanan 2022 yılı Yol Yapım ve Altyapı Çalışmaları kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında; geçtiğimiz yıl yapılan BSK yol yapım çalışmalarında deformasyona uğrayan yerler başta olmak üzere şehir merkezinde enerji nakil hatlarının yer altına alınması projesi kapsamında bulunan bölgeler ile belediye ekiplerince belirlenen diğer yerlerde Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) yol yapım, kilit parke yol, kaldırım ile bazalt kaldırım çalışmaları yıl içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Devam eden çalışmalar kapsamında muhtelif alanlarda asfalt söküm ve trimer çalışmaları devam etmekte olup zemin sıkılaştırma çalışmalarının hemen ardından önümüzdeki günlerde BSK asfalt yol yapımı, kilit parke yol, kaldırım ile bazalt kaldırım çalışmalarına başlanılacak.

2022 yılı Altyapı çalışma programımız kapsamında ayrıca Yeni İçme Suyu İshale Hattı Yapımı, Kanalizasyon Hattı Yapımı, Stabilize Yol Yapımı, Aydınlatma, Peyzaj ve Ağaçlandırma Çalışmaları devam ediyor.

Serhat Şehri Gazi Kars’ın modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen altyapı, yol ve diğer çalışmaların sezon sonuna kadar aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler