Kars Belediyesi Nereye Gidiyor?

Kars Belediyesi Nereye Gidiyor?

Teknik Başkan Yardımcısı yok, Fen İşleri yok, Yollar harap, Kaldırımlar harap, Yağmur yağınca kaldırımlarda yürünmüyor. İmar usulsüzlükleri almış başını gitmiş. Kars Belediyesinin dosyasını fotoğraflarla, belgelerle, kayıtlarla açıyoruz!

www.karsmanset.com ve Kars Manşet Gazetemize vatandaşların yoğun şikayetleri üzerine Kars Belediyesinin 3,5 yıllık çalışmalarını ele alarak kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Varan 1

Ülkenin en geniş kaldırımlarına sahip şehirlerinden biri olan Kars’ta vatandaşların yürümesi için sağlıklı bir yol yok. Kaldırımlar işgal altında, kaldırım taşları kırık dökük, engelli rampaları perişan, yağmur olukları birçoğunda yerinden çıkmış, çoğunlukla yağmur yağınca mağduriyet hat safhada.

Yaklaşık 3,5 yıllık değişimin getirmiş olduğu en ufak bir yatırımın şehre yansıması şimdilik yok. İşin ilginç tarafı da bu olumsuzlukları giderecek en ufak bir bütçe ve çalışma şimdilik gözükmüyor. Yetkililere bu sorunlar anlatılınca da tek cevap ‘paramız yok’ 

kars-belediyesi-nereye-gidiyor-(1).jpgkars-belediyesi-nereye-gidiyor-(2).jpgkars-belediyesi-nereye-gidiyor-(3).jpgkars-belediyesi-nereye-gidiyor-(4).jpgkars-belediyesi-nereye-gidiyor-(5).jpgkars-belediyesi-nereye-gidiyor-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler