Kars Belediyesi'nde Devir Teslim

Kars Belediyesi'nde Devir Teslim

AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş görevini yeni Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta'ya devretti.

Kars Belediyesi'nde Devir Teslim

AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş görevini yeni Belediye Başkanı MHP’li Murtaza Karaçanta’ya devretti.


Devir-teslim töreni öncesi Belediye binası önünde hazırlıklar yapıldı. 2 boğa ve bir koyun kurbanlık için araçlarla belediye binası önüne getirildi. Bogalar güçlükle araçlardan indirildi ve ayakları bağlanarak yere yatırılmak istendi. Bunda direnen boğalar kasaplara zor anlar yaşadı. 10’ar kişilik ekip iki boğayı yaklaşık 20 dakikada ancak sakinleştirebildi.


Bu sırada yeni Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın alana gelmesiyle birlikte izdiham yaşandı. Vatandaşların olup biteni izlemek için alana akın etmesiyle ürken boğalardan biri ipleri koparıp sağa-sola saldırmaya başladı. Zaptedilemeyen boğa o sırada kamera çekimi yapan Gazeteci Bedir Altunok’a çarptı. Bir anda yere yığılan gazeteciyi çevredeki vatandaşlar güçlükle kurtardı. Ezilme tehlikesi geçiren gazeteci Bedir Altunok, doğrulmaz görevine kaldığı yerden devam etti.

Okunan duaların ardından boğaların kesilmesiyle belediye geçildi. Burada AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş görevini yeni Belediye Başkanı MHP’li Murtaza Karaçanta’ya devrederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.kha

 

Önceki ve Sonraki Haberler