Kars Belediyesi'nde Oryantasyon Eğitimlerinin 1. Etabı Tamamlandı

Kars Belediyesi'nde Oryantasyon Eğitimlerinin 1. Etabı Tamamlandı

Kars Belediyesi İSKEP kapsamında 29 Eylül-9 Ekim 2015 tarihleri arasında dezavantajlı bireylere “İş Hayatına Yönelik Oryantasyon Eğitimleri” verilmiştir.

Verilecek eğitimlerde çalışma hayatı ve gereklilikleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının dezavantajlı gruplara yönelik hizmetleri, kendi yeteneklerimi keşif ediyorum, çalışma hayatı, çalışma kültürü,çalışma hayatına sosyal destek ve hizmetler, özgüven ve farkındalık, yerel işgücü piyasasında iş fırsatları ve ilde yükselen trendler,özgeçmiş hazırlama, iş görüşmesi ve iş arama teknikleri konularında bilgi verilmiştir.

Eğitimler İSKEP Uzmanı Psikolog Ferda KAYA, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Cengiz BİRDAL, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Psikolog Ebru AKÜZÜM, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Gökhan ÇELİK ve İstihdam Koordinatörü Filiz GÜVEN tarafından verilmiştir. Eğitim sonunda 24 katılımcı sertifika almaya hak kazanmıştır.

Eğitim programının son gününde düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Taner Turan ÜNSAL, Özel Kalem Müdürü Muhammet KOÇ, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Cengiz BİRDAL, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Psikolog Ebru AKÜZÜM, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Gökhan ÇELİK, İSKEP Proje Koordinatörleri Sosyolog Elif PENMEK ve İstihdam Koordinatörü Filiz GÜVEN, SHDİRB Personelleri ve eğitimi alan bireyler katılmıştır.

1.-etabi-tamamlandi-(1).jpg1.-etabi-tamamlandi-(2).jpg1.-etabi-tamamlandi-(3).jpg1.-etabi-tamamlandi-(4).jpg1.-etabi-tamamlandi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler