Kars Belediyesi’nde Yeni Hizmet Binası Heyecanı

Kars Belediyesi’nde Yeni Hizmet Binası Heyecanı

Kars Belediyesinin yeni hizmet binasının tamamlanmasından sonra hızlanan taşınma çalışmalarını Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş yerinde inceledi.

Kars Belediyesi’nde Yeni Hizmet Binası Heyecanı  

Kars Belediyesinin yeni hizmet binasının tamamlanmasından sonra hızlanan taşınma çalışmalarını Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş yerinde inceledi. Belediye çalışanlarının yoğun çaba içerisinde oldukları gözlenirken, yeni yere taşınacak olan personelin oldukça heyecanlı olduğu görülüyor.

Yeni Belediye binasının açılışı ile birlikte daha kaliteli bir hizmetin mümkün olacağının  bilincinde olduklarını belirten personel, arşiv düzenlemeleri sırasında birimlere ait olan evrakların ve dökümanların ayrımını da tamamladılar.

Başkan Bozkuş da günlük ziyaret ettiği yeni hizmet binasında hem incelemelerde bulunuyor, hem eksiklerin tespitini sağlıyor hem de binanın daha iyi hizmet edebiler noktasında olmasını sağlıyor.

HALKLA DOST BELEDİYECİLİK

Kars Belediyesi ayrıca, sosyal politikaların hayata geçirilmesi konusunda yapmış olduğu çalışmaları da aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla hayata geçirilen sosyal projelerin halka etkisini yerinde takip etmek, sosyal yardımlaşma temelinde  hayata geçirilen politikaları daha etkin bir hale getiren unsurları hayata geçirmeyi hedefleyen projeler titizlikle yürütülüyor. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu tür hizmetlerin vizyon sahibi bir belediyecilik anlayışı ile mümkün olacağı bilincinde hareket edildiği vurgulandı. Açıklamada ayrıca, “Hayata geçirilen politikaların toplumun her kesiminden ve her yaş grubundaki fertleri ile paylaşımlarını sağlamakta. Bu başarıdan hareketle Belediye Başkanımız ile Kars Halkı arasındaki bilgi alışverişi ve görüşmeler sürekli hale gelmektedir. İlimizde yaşayan insanların toplumsal statü ve sınıfsal ayrım gösterilmeden kişisel ve toplumsal ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve buna yönelik çalışmalarla ortaya çıkan yeni toplumsal projeler şehircilik bilincinin yaygınlaşması ve değişen şehir hayatı gereksinimlerinin giderilmesine yönelik rasyonel ve realist girişimlerdir. Kars Belediyesi görevde olduğu sürece bunu başaran ve bu başarısını sürekli hale getiren Belediyelerin başında gelmektedir.” denildi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler