Kars Belediyesi'nden, İstihdam İçin Koordinasyon Toplantısı!

Kars Belediyesi'nden, İstihdam İçin Koordinasyon Toplantısı!

Kars Belediyesi, İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Teknik Destek Projesi (İSKEP) kapsamında Oryantasyon Eğitimlerinin 2. Etabına Başladı.

Kars Belediyesi’nde İSKEP kapsamında 11 Kasım-16 Kasım 2015 tarihleri arasında dezavantajlı bireylere yönelik “İş Hayatına Yönelik Oryantasyon Eğitimleri” başlamıştır.

Verilecek eğitimlerde çalışma hayatı ve gereklilikleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının dezavantajlı gruplara yönelik hizmetleri, kendi yeteneklerimi keşif ediyorum, çalışma hayatı, çalışma kültürü, çalışma hayatına sosyal destek ve hizmetler, özgüven ve farkındalık, yerel işgücü piyasasında iş fırsatları ve ilde yükselen trendler, özgeçmiş hazırlama, iş görüşmesi ve iş arama teknikleri konularında bilgi verilecek.

Eğitim programının ilk gününde düzenlenen yemeğe, Kars Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Ali Tamyüksel, İSKEP Uzmanı Psikolog Ferda Kaya, İSKEP Proje Koordinatörleri Sosyolog Elif Penmek ve İstihdam Koordinatörü Filiz Güven, SHDİRB Personelleri ve eğitimi alan bireyler katıldı.

kars-belediyesinden,-istihdam-icin-koordinasyon-toplantisi!-(1)-001.jpgkars-belediyesinden,-istihdam-icin-koordinasyon-toplantisi!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler