Kars Çimento’da Futbol Turnuvası!

Kars Çimento’da Futbol Turnuvası!

Kars Çimento Fabrikası'nda her sene geleneksel hale getirilen Kars Çimento Departmanlar arası Futbol Turnuvası'nın üçüncüsü, Star Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Kars Çimento’da Futbol Turnuvası!

Kars Çimento Fabrikası’nda her sene geleneksel hale getirilen Kars Çimento Departmanlar arası Futbol Turnuvası’nın üçüncüsü, Star Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İdari, Üretim, Bakım ve Müteahhitler takımlarının katılmış olduğu bu futbol turnuvasında, lig usulü yapılan maçlar sonucunda, Üretim Takımı son maçında İdari Takım ile oynadığı maçta 2-2 berabere kalarak bu turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

Daha önceki turnuvalarda bu kupayı kaldıran Bakım ve İdari takımlarından sonra, Üretim Takımı da böylece Şampiyonluk kupasını kaldırmış oldu.

Oldukça centilmence bir hava içinde geçen ve sarı veya kırmızı kartın bile gösterilmediği bu turnuvada 2.’lik kupasını İdare Takımı, 3.’lük kupasını Müteahhitler takımı ve Centilmenlik Kupasını ise Bakım takımı kazandı.

Turnuva sonunda tüm takımlara kupaları, müsabakalara bizatihi iştirak ederek aynı zamanda müsabakaların hakemliğini de yapan Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık tarafından takdim edildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler