Kars Çimento'dan yeni bir rekor!

Kars Çimento'dan yeni bir rekor!

14.10.2014 Salı günü yapılan yeni bir organizasyonla 3.000 adet ağaç fidanı daha toprakla buluşturularak toplamda 30.000 ağaç sayısı ile yeni bir rekora daha imza atılmış oldu.

Kars Çimento'dan yeni bir rekor!

Kars Çimento’da Ağaç Dikme Kampanyaları Son Hızla Devam Ediyor

Kars Çimento Fabrikası’nda Çevre konusunda yapılan en güzel ve en anlamlı çalışmalardan biri olan Ağaç Dikme Kampanyaları, artık her yıl geleneksel hale getirilen bir etkinlik haline geldi.

Yaklaşık 500 dönüm civarındaki bir yerleşik alanda kurulu olan Kars Çimento Fabrikası’nda geçtiğimiz Nisan ayında dikimi yapılan 2000 adet fidan dikimi ile 27.000 adet ağaç sayısına ulaşılması sonrasında, 14.10.2014 Salı günü yapılan yeni bir organizasyonla 3.000 adet ağaç fidanı daha toprakla buluşturularak toplamda 30.000 ağaç sayısı ile yeni bir rekora daha imza atılmış oldu.

Tüm fabrika çalışanlarının katılımıyla düzenlenen bu organizasyonda, Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık’ın konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açılış ve bilgilendirme konuşmasına müteakiben 3.000 adet ağaç fidanının dikim çalışmalarına start verildi.

Tüm katılımcılara tatlı ve meyve suyu ikramlarının da yapılmış olduğu ve piknik havasında geçen bu güzel etkinlik sırasında, tüm çalışanlar dikmiş oldukları ağaç fidanları ile hatıra fotoğrafları çektirmişler olup; program toplu resim çekimi sonrasında kalan ağaçların dikimiyle sona ermiştir.

Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık, Kars Çimento Fabrikasındaki ağaç dikim kampanyalarının her sene aynı şekilde devam ettirileceğini belirterek; özellikle Çevre ve İş Sağlığı&Güvenliği gibi insan odaklı proje çalışmalarının bundan böyle aynı hızda sürdürülerek, Kars Çimento Fabrikası olarak bu tür konuları bir ilke olarak benimseyerek her zaman örnek ve öncü bir kuruluş olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler