Kars Emniyet Müdürlüğü Uyardı!

Kars Emniyet Müdürlüğü Uyardı!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, eğitim ve öğretim yılının ikinci dönem başlamasıyla ilgili öğrencilere okul servis araçlarında kuralları uyma konusunda uyarıda bulundu.

Türkiye genelinde 74 bin okulda ve 744 bin derslikte başlayan eğitim öğretim yılının ilk ara tatilini 13-17 Kasım 2023'te yapan öğrenciler, 19 Ocak'ta karnelerini alınmasının ardından 15 günlük sömestir tatili sona erdi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi yarın başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü,eğitim ve öğretimin yılının ikinci dönemin başlamasıyla birlikte öğrencilere okul servislerinde kurallara uyma konusunda uyarıda bulundu.

EMNİYETTEN UYARI

Emniyet müdürlüğü X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Sevgili Öğrenciler, Okul Servis Araçlarında Lütfen Bu Kurallara Uyalım! Kars Emniyet Müdürlüğü Olarak; Tüm Öğrencilerimize 2. Yarıyılda da Emniyetli ve Başarılı Bir Dönem Dileriz…’’ dedi.

ÖĞRENCİLERİN OKUL SERVİSLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

Emniyet Müdürlüğü öğrencilerin okullarda uyması gereken kuralları şöyle sıraladı; Emniyet kemerinizi seyahat ettiğiniz süresince takmalısınız, servis aracı camlarından sarkmamalısınız, araç durmadan yerlerinizden kalkmamalı ve araçtan inmememlesiniz, Rehber personelin ikazlarına uymalısınız’’ diyerek uyarıda bulundu.

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler