Kars Emniyetinden Amatör Spora Destek

Kars Emniyetinden Amatör Spora Destek

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, maddi imkansızlıklar içindeki Amatör Spor Kulüplerinin taşındığı yeni binasına bilgisayar hediye etti.

Kars Emniyetinden Amatör Spora Destek

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, maddi imkansızlıklar içindeki Amatör Spor Kulüplerinin taşındığı yeni binasına bilgisayar hediye etti.

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Burhan Taş, hediye edilen bilgisayarı Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Özcan’dan aldı. Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen teslimatta konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Özcan, “Amatör spor kulüpleri yeni yerine taşındı. Burada maddi sıkıntıları olduğu için kurumumuzdan destek istediler. Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak Beyefendi de kendi imkanlarıyla ASKF’ye bilgisayar ve gerekli olan aparatlarını alarak hediye etti. Bizlerde bu hediyeyi ASKF Başkanı Burhan Taş’a teslim ediyor ve hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonra ki ihtiyaçlarında da amatör sporun yanında olacağız, elimizden gelen desteği vereceğiz. Biz biliyorsunuz Emniyet olarak Kars’ın tarihi yapısı olan binamızın aydınlatılması gibi hizmetlerimizde var. Ayrıca yine amatör sporumuzun gelişmesinde destek olmak için her zaman hazırız. Geçen yıl halk oyunlarında verdiğimiz destek gibi bu yıl da diğer branşlarda elimizden geldiği kadar maddi imkanlarımız doğrultusunda kendilerine mutlaka destek vereceğiz.” dedi.

ASKF Başkanı Burhan Taş da, “Kızılay Hamamının olduğu bölgede ASKF’nin 20 yıl önce satın almış olduğu bir binamız vardı.20 yıldır kullanılmayan atıl durumdaki binamızın tadilatı yapıldı. Tadilatın yapılmasıyla birlikte bir dizi ihtiyacımızın olduğunu fark ettik. Maddi imkansızlığımız olduğu için kurum müdürlerimizden, amirlerimizden yardım talebinde bulunduk. Sağolsunlar İl Emniyet Müdürümüz Yasın Ercan Çakmak Beyefendi bizlere bilgisayar ve aparatlarını hediye etti. Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak’a, sürekli olarak amatör spora yardım ve desteklerinden teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bize büyük emekleri olan Hayri müdürümüze çok çok teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuz adına Emniyet camiasına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Önümüzdeki hafta içinde de Sayın Valimiz Eyüp Tepe’nin de katılımıyla açılış yapacağız.” diye konuştu.kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler