Kars, En Huzurlu Şehirdir

Kars, En Huzurlu Şehirdir

Kars Belediyesi tarafından Kars’ın en işlek caddesi Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile donatılarak, “Kars’ın En Huzurlu Şehir” olduğu mesajı verildi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatları üzerine kalıcı olmak üzere Kars Belediyesi ekipleri Kars’ın en işlek caddesi olan Faikbey Caddesini Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile donattı. Asılan bayraklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Konu hakkında Kars Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Son zamanlarda yaşanan terör olaylarıyla Türkiye üzerinde kirli oyunların oynandığını belirtilerek, Türk halkının bu kirli oyunları bozacağı ve bu Türk Bayrakları ile Atatürk Posterlerinin kalıcı olarak şehrimizde kalacağı dile getirildi.

Özellikle Kars’ta bu tarz olaylara Kars halkının izin vermeyeceğinin belirtildiği açıklama şöyle:

“Biz 78 milyon hepimiz Türkiye’yiz. Binlerce yıldır bir arada yaşıyoruz. Bundan sonra da kardeşliğimize halel gelmeden bir arada yaşamaya devam edeceğiz. Ülkemiz üzerinde oynana kirli oyunlara gelmeyecek, bizi tuzaklarına düşürmek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Biz de Kars Belediyesi olarak teröre karşı tepkimizi ortaya koymak amacıyla şehrimizi Türk bayrakları ve Atatürk Posterleri ile donattık.” denildi.

kars,-en-huzurlu-sehirdir-(1).jpgkars,-en-huzurlu-sehirdir-(2).jpgkars,-en-huzurlu-sehirdir-(3).jpgkars,-en-huzurlu-sehirdir-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler