Kars Gençlik Kitap Kahvede 'Tıbbın Nebevide Beslenme' Sempozyumu!

Kars Gençlik Kitap Kahvede 'Tıbbın Nebevide Beslenme' Sempozyumu!

Kars Gençlik Kitap Kahvede hanımlara yönelik olarak GİMDES Kars Temsilciliğince Hanımlar Kurulu Temsilciliği tarafından kitap kahve gençlerine yönelik bilgilendirme semineri verilecek.

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 2018.II kapsamında desteklenen Kars Rehber Kalemler Eğitim Araştırma Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yürütülen Kars Gençlik Kitap Kahvede hanımlara yönelik olarak GİMDES Kars Temsilciliğince Hanımlar Kurulu Temsilciliği tarafından kitap kahve gençlerine yönelik bilgilendirme semineri verilecek.

23 Mart 2019 Cumartesi günü Kars Gençlik Kitap Kahvede verilecek olan eğitim ve bilgilendirme toplantısı saat 13.30 başlayacak.

GİMDES (Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalama Araştırmaları Derneği) ve bu derneğe bağlı İktisadi İşletme Kurumu (GİMDES Helal Ürünleri Araştırma Enstitüsü) bünyesi altında GİMDES Hanımlar Kurulu Kars Temsilcisi Gönül Zeynep Özbalık ve Hanımlar Kurulu Kars Temsilcisi Yardımcısı Zehra Demir tarafından Tıbbın Nebevide Beslenme konusu anlatılacak.

Dernek Başkanı Muammer Kakça, "Kitap Kahvemizde sosyal kültürel, ilmi ahlaki etik, dini sempozyumlar, söyleşiler, toplantılar, programlar ve etkinlikler planlıyoruz. Her ay mutlaka akademik söyleşi olacak. Gençlere değer katacak, yol gösterecek, rehber olacak destek olacak her türlü çalışmaları proje boyunca yürütmeye çalışacağız." diye konuştu.

Proje koordinatörü Hüsnü Çelik, "Kars Gençlik Kitap Kahve projesi kapsamında gençlerimizi ilim bilim hakikat sağlık ve değer katacak etkinliklere başlıyoruz. Kitap kahvemizde gençlerimize kitap okuma yanında oyun imkanı internet imkanı okuma imkanı ders çalışma yanında böyle etkinliklerde planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde kitap kahvemizde alanında uzman kişilerce yapılacak olan bu etkinliğe gençlerimiz davetlidir." dedi.

kars-genclik-kitap-kahvede-tibbin-nebevide-beslenme-sempozyumu!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler