Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde Hırsızlık!

Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde Hırsızlık!

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kars Harakani Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniğinde yaşanan hırsızlık olayını aydınlattı.

Kars Harakani Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniğinde 10.05.2017 günü hırsızlık olayı gerçekleşti. Meydana gelen hırsızlık olayında bir şahsın çantasından 65.00-TL parası çalındı ve yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahıs hastane içerisinde yakalandı. Yapılan üst aramasında şahsın çantasından çalmış olduğu 65.00 TL para ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Ayrıca 27.03.2017 günü yine tahakkuk servisinde servis çalışanlarının çantasından 440.00 TL, 70 ABD DOLARI ve 40 EURO paranın çalınması olayı da aydınlatıldı. Yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın aynı şahıs olduğu tespit edildi. Şüpheli şahsın Asayiş Şube Müdürlüğünde vermiş olduğu ifadesinde; “hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini” beyan etti. Şüpheli şahsın Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler