Kars Harakani Havalimanı'nda Uçuşlara Kar Engeli

Kars Harakani Havalimanı'nda Uçuşlara Kar Engeli

Kars'ta gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle bugün tüm uçuşların iptal edildiği bildirildi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Ankara Esenboğa-Kars Harakani seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7090 uçuş numaralı uçak ile Kars Harakani-Ankara Esenboğa seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7091 uçuş numaralı uçak iptal edildi.

İzmir-Kars seferini yapacak olan SunExpress'in XQ 9114 uçuş numaralı İzmir-Kars seferi ile Kars-İzmir seferini yapacak olan SunExpress'in XQ 9115 uçuş numaralı seferi iptal edildi.

İstanbul Sabiha Gökçe-Kars seferi yapacak olan AnadoluJet'in THY 7300 uçuş numaralı İstanbul Sabiha Gökçe-Kars seferi ile Kars-İstanbul Sabiha Gökçe seferini yapacak olan AnadoluJet'in THY 7301 uçuş numaralı seferi iptal edildi.

İstanbul Atatürk-Kars seferi yapacak olan Türk Hava Yollarının TK 2714 uçuş numaralı İstanbul Atatürk-Kars seferi ile Kars-İstanbul Atatürk seferini yapacak olan Türk Hava Yollarının TK 2715 uçuş numaralı seferi iptal edildi.

Ankara Esenboğa-Kars Harakani seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7092 uçuş numaralı uçak ile Kars Harakani-Ankara Esenboğa seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7093 uçuş numaralı uçak iptal edildi.

İstanbul Sabiha Gökçe-Kars Harakani seferini yapacak olan Pegasus Hava Yollarına ait  PC 2590 uçuş numaralı uçak ile Kars Harakani-İstanbul Sabiha Gökçe seferini yapacak olan Pegasus Hava Yollarına ait PC 2591 uçuş numaralı uçak iptal edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler