Kars için ayrılan ödenekler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı

Kars için ayrılan ödenekler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı

Arslan ve Kılıç, Kars’ın köylerine yatırım yapmak için 39 milyon liranın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını söyledi.

KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, köylerin altyapısının desteklenmesi için ihtiyaç duyulan ödeneklerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından karar altına alınmış olduğu açıkladı.

Arlan ve Kılıç yaptıkları ortak açıklamada, bu güne değin gerçekleştirilen hizmetlerde olduğu gibi, yapmış oldukları görüşmeler ve girişimlerin sonuç verdiğini belirttiler. Arslan ve Kılıç açıklamalarında “Yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz ve ilçelerimiz bazında 2020 yılında köylerin altyapısının desteklenmesi için ihtiyaç duyulan ödeneklerinin tahsisi, dağılımı ve kullandırılması, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından karar altına alınmıştır. Sayın valimiz, Özel İdare Genel Sekreterliği çalışanlarımız, kaymakamlarımız ve köylere hizmet götürme birliklerimiz ve il genel meclisi üyelerimizin gayret ve çalışmaları ile hemşehrilerimizin hizmetinde en verimli şekilde kullanılacak olan bu tahsisatın köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”dediler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlara Kars il geneli için verdikleri destekler için teşekkür ettiklerini de belirten Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars halkından aldıkları destekle, halka hizmet için gayretlerinin mütemadiyen devam edeceğinin de altını çizdiler.

AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği karar gereği il ve ilçe bazındaki toplamda 39 milyon 97 bin 634 TL ödeneğin aşağıdaki şekilde olduğunu açıkladılar;

Kars İl Merkezi 7 milyon 328 bin 821TL. Akyaka 2 milyon 549 bin 157 TL. Arpaçay 3 milyon 967 bin 331 TL. Digor 4 milyon 217 bin 823 TL. Kağızman 7 milyon 314 bin 436 TL. Sarıkamış 6 milyon 922 bin 557 TL. Selim 4 milyon 856 bin 650 TL ve Susuz 1 milyon 940 bin 859 TL.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler