Kars İçin Hiçbir Şeyden Utanmam!

Kars İçin Hiçbir Şeyden Utanmam!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars sevdalısı olduğunu belirterek, 1 Kasım genel seçimler için duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Kars’a yapılacak yatırımlar konusunda her türlü destek sağlayacağını ve Kars için herkesle görüşüp, Kars için bir şeyler istemeye utanmayacağını dile getiren Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Ben Kars’a sevdalı bir insanım bu bağlamda Kars adına yapılacak her yatırımın destekçisiyim. Yatırım yapılması adına herkesle görüşmeye ve Kars için istemeye utanmam. Kars mevsimsel olarak zor şartlar altında yaşadığımız bölgedir. Kış mevsiminin sert ve uzun geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu manada biz vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına müracaatlarını yapmaları halinde her hangi bir yasal engel yoksa aynı gün veya ertesi gün ruhsatını çıkartıyoruz. Bugün git yarın gel dönemi bizimle birlikte bitti diyebilirim.” dedi.

Başkan Karaçanta 1 Kasım genel seçimlerinin de başta Kars olmak üzere ülkemizde, öncelikle barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler