Kars İHH İnsanı Yardım Derneğinde yaz kursu ve kurban bayramı yoğunluğu!

Kars İHH İnsanı Yardım Derneğinde yaz kursu ve kurban bayramı yoğunluğu!

Kars İHH İnsanı Yardım Derneğinde yaz kursu ve kurban bayramı yoğunluğu yaşanıyor.

Toplamda 25 yetim ve ihtiyaç sahibi ailenin 60 çocuğa 20 Haziran - 30 Temmuz arası başta Kuran kursu olmak üzere yüzme, futbol, hentbol, binicilik, Kafkas, Satranç kursları veriliyor. Kursa katılan öğrencilere de ayrıca dernek binasında öyle yemeği veriliyor.

Kars İHH İnsanı Yardım Derneği Başkanı Şahin Cevensin yaptığı açıklamada, “Kursa katılım sağlayan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bayramlıkları alındı ve bu öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte bayramın 2. günü 3 büyük baş hayvan alınıp hep birlikte kurbanlarımızı keseceğiz. Herkesin hissesini orda dağıtacağız ve kurban bayramını hep birlikte kutlamış olacağız. Kurslarımız da emeği geçen Hayrat Vakfı hocalarına, Gençlik ve Spor İl Müdürü ve çalışanlarına, İl Kültür ve Turizm Müdürü ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Bayramın 2. günü yapacağımız etkinliğe tüm Kars halkını davet ediyoruz.” dedi.

kars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(1).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(2).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(3).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(4).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(5).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(6).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(7).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(8).jpgkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(9).jpegkars-ihh-insani-yardim-derneginde-yaz-kursu-ve-kurban-bayrami-yogunlugu!-(10).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler