Kars Kalem Kitap Kahve Evi Açıldı

Kars Kalem Kitap Kahve Evi Açıldı

Bakan Arslan, Kars Kalem Kitap Kahve Evinin açılışını yaptı.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kars Kalem Kitap Kahve Evinin açılışını yapan Bakan Arslan burada gazetecilere açıklamalarda bulunarak, “Demiryollarında Kurban Bayramı boyunca 5 bin kişilik bir ekiple çalışıyoruz.” dedi.

Bakan Ahmet Arslan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Karayollarındaki çalışma arkadaşlarımız, gerek demiryollarındaki, gerek havacılık sektöründeki çalışma arkadaşlarımda özellikle insanımızın bu 10 günlük periyotta rahat seyir yapa bilmeleri adına görevlerinin başındalar. Demiryollarında bayram sürecinde tam 5 bin kişi aktif olarak çalışacak ve yaklaşık 2. 4 milyon kişi demiryollarıyla yolculuk yapacak. Karayollarıyla yapılan yolculuk hepinizin malumu, yine aktif olan havaalanlarımız sayesinde sadece bayram süresince 42 binin üzerinde uçak inecek ve kalkacak. Böylece insanlarımız hem tatillerini rahat yapabilmeleri, hem bayramlarını rahat geçirebilmeleri hem de özellikle Sılahi rahim yağarak sevdikleriyle, büyükleriyle kavuşmasını da sağlamış olacağız."

kars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(1).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(2).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(3).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(4).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(5).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(6).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(7).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-acildi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler