Kars Kalesi'nde Ölümle Burun Buruna!

Kars Kalesi'nde Ölümle Burun Buruna!

Kars'ta, Üniversite öğrencisi genç kız, Kars'ı izlemek için çıktığı Kale burcunda ölümle burun buruna geldi. İntihar ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler genç kızı kurtarmak için seferber oldu.

Kars Kalesi'nde Ölümle Burun Buruna!

Kars’ta, Üniversite öğrencisi genç kız, Kars’ı izlemek için çıktığı Kale burcunda ölümle burun buruna geldi. İntihar ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler genç kızı kurtarmak için seferber oldu. Burçlardan güçlükle indirilen D.T. isimli genç kız daha sonra psikolog eşliğinde ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Edinilen bilgilere göre olay bugün Kars kalesi’nde meydana geldi. İddiaya göre D.T. isimli üniversite öğrencisi genç kız, Kars’ı izlemek için kale burcuna çıktı. Burcu tam ağzınca hareketsiz bekleyen genç kızı görenlerin yürekleri ağızlara geldi. Olayı görenler bunun bir intihar girişimi olabileceğini düşünerek polis ekiplerini aradı. Polis ekipleri de 112 Ambulansı ve itfaiyeyi arayarak Kars Kalesi’ne doğru harekete geçtiler.

Arkadaşları ve ekipler genç kızı ikna için büyük çaba harcadılar. Bulunduğu yerden hiç hareket edemeyen ve öylece donakalan genç kız güç de olsa kurtarıldı. Olay yerine çağrılan psikolog eşliğinde ambulansa konulan genç kız, hastaneye gönderildi.

İtfaiye görevlileri, genç kızın intihar edebileceği yönünde ihbar edildiği fakat yaptıkları araştırma sonucunda Kars’ı izlemek için burca çıktığını öğrendiklerini belirttiler.

Genç kızın kale burcundaki görenlerin yüreklerini ağızlara getiren o görüntüsü de cep telefonlarına kaydedilebildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler