Kars kar yağışına teslim oldu

Kars kar yağışına teslim oldu

Kars, son birkaç gündür aralıklarla etkili olan kar yağışının etkisi altında kalmış durumda.

Kar yağışının şiddeti giderek artarak devam ediyor ve kent merkezindeki kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı. Kars Belediyesi ekipleri harekete geçerek kaldırımlardaki biriken karları temizlemeye başladı. Aynı zamanda, iş makineleri kullanılarak cadde ve sokaklardaki kar yığınları da titizlikle temizleniyor.

Kars Belediyesi'ne bağlı ekipler, kar temizleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, özellikle kaldırımların güvenli ve erişilebilir olması için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Bu çabalar, şehirdeki günlük yaşamın aksamaması ve vatandaşların rahat bir şekilde dolaşabilmesi adına önem taşıyor.

İşyeri sahipleri de kendi sorumluluk alanlarındaki kar birikintilerini temizlemek için çaba harcıyor. Bazı işyerleri, önlerinde oluşan kar yığınlarını temizlemeye çalışarak, hem kendi müşterileri için hem de çevre düzeni açısından katkı sağlıyor.

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler