Kars Mesleki Eğitim Merkezi’den Bir Sosyal Sorumluluk Örneği

Kars Mesleki Eğitim Merkezi’den Bir Sosyal Sorumluluk Örneği

Kars Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ederek saç kesimi ve saç şekillendirme uygulamaları yaparak Engelsiz Yaşam Merkezine yapılan ziyaretlerini gelenekselleştirdi.

Merkez Müdürü A.Cengiz Birdal yaptığı açıklamada; geçen yıl başlattıkları bu uygulamayı  bu yıl birkaç kez daha tekrar etmeyi planladıklarını, Bu etkinlikle öğrencilerin empati kurmaları ve yardımlaşma ve paylaşma duygularını öne çıkarırken Merkez olarak sosyal sorumluluk adına üstlerine düşen görevlerden birini daha ifa etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Kars Mesleki Eğitim Merkezinin  kuaförlük ve berber alanlarındaki öğrencilerinin  katılımıyla gerçekleştirilen  etkinlikle  30 kişiye saç kesimi ve saç şekillendirme uygulamaları yapıldı.

Öğrenciler; Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan engelli kardeşlerimizle  beraber vakit geçirmek ve o anı yaşayabilmenin hem kendilerini hem de onları  mutlu ettiğini belirttiler. Bu etkinlikle; hayatın sorunlarını çok fazla büyütmememiz gerektiğini önemli olan büyük şeylere sahip olmanın değil de küçük şeylerle de insanların mutlu olabileceğinin bir kez daha farkına vardıklarını söylediler.

kars-mesleki-egitim-merkezi’den-bir-sosyal-sorumluluk-ornegi-(1).jpgkars-mesleki-egitim-merkezi’den-bir-sosyal-sorumluluk-ornegi-(2).jpgkars-mesleki-egitim-merkezi’den-bir-sosyal-sorumluluk-ornegi-(3).jpgkars-mesleki-egitim-merkezi’den-bir-sosyal-sorumluluk-ornegi-(5).jpgkars-mesleki-egitim-merkezi’den-bir-sosyal-sorumluluk-ornegi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler