Kars MHP Kadın Kolları şehitler için helva dağıtarak, asker selamı verdi

Kars MHP Kadın Kolları şehitler için helva dağıtarak, asker selamı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Kadın Kolları tarafından bugün Cuma namazı çıkışı Fethiye Camisinde şehitler için helva dağıtarak, asker selamı verdi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Devletimizin yanında olduklarını ve her zaman da yanında olduklarını ifade eden MHP Kars İl Başkan Yardımcısı Yaşar Yılmaz, etkinliğin Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapıldığını söyledi.

MHP Kars Kadın Kolları Başkanı Selma Yıldırım, “Aziz Şehitlerimiz için helva yaptık, onları dağıtıyoruz. Suriye’de savaşan askerlerimizin yanındayız, rabbim onları korusun. Buradan da askerlerimize sevgimizi, saygımızı iletiyoruz.” diye konuştu.

MHP Teşkilat Başkanı Hanım Altınbaş ise Suriye’de görev alan torunu Yılmaz Eren Erdağı’ya selam göndererek, “Tüm askerlerimiz sağ salim gelsinler.” dedi.

Yaklaşık 400 helvanın dağıtıldığı programda MHP Kadın Kolları Başkanlığı asker selamıyla Mehmetçiğe selam gönderdi.

kars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(1).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(2).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(3).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(4).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(5).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(6).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(7).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(8).jpgkars-mhp-kadin-kollari-sehitler-icin-helva-dagitti-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler