Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Polis Haftası Mesajı

Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Polis Haftası Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, polis teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünü nedeniyle mesaj yayınladılar. Arslan ve Kılıç'ın yayınladığı ortak mesaj şöyle:

“Huzurun ve güvenin timsali olan polis teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümünü ve polis haftasını yürekten kutluyoruz. Polis teşkilatımızın, sulh ve sükûnun temini için gece gündüz demeden çalışarak ortaya koyduğu özverili ve başarılı hizmetleri takdire şayandır.

AK Parti hükümetleri döneminde polis teşkilatımız modern imkân ve donanımlarla teçhiz edilmiştir. Artık örnek bir yapıya kavuşan polisimiz zor ve hassas olan görevini canla başla yerine getirerek ortaya koyduğu başarılarla milletimizin gönlünde taht kurmuştur. 

Memleketimizin huzuru ve selameti için üstün hizmet anlayışı ve gayretle çalışan polis teşkilatımızın tüm mensuplarına, aileleri ve sevdikleriyle beraber ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyor, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş polislerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz.

Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü tekrar tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz..”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler