Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın Kandil Mesajı

Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın Kandil Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajı:

 

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, üç ayların, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı zamanlardan olduğunu belirtti. 

 

Berat'ın, bütün bir senenin manevi kirini, pasını, lekesini atıp Allah'ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşmak olduğunu ifade eden Arslan, "Yüce Allah'ın engin af, mağfiret ve rahmetiyle dolu çok kutlu ve pek mübarek Berat Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

 

Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak, dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi severek birlikte yaşamanın yolu, hoşgörü, doğru ve gerçek anlayış, sabır, bütünlük, dostluk, kin ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürmek ve bütün güzellikleri birlikte paylaşmaktan geçer. Bu gecede kırgınlıklara son verilir, gönüller alınır, fakir fukara hatırlanır. Şehitlerimizi, gazilerimizi yad edelim. 

 

Büyüklerimizi, hasta ve yaşlılarımızı ziyaret edelim. İman ve irademizi, sabır ve metanetimizi muhafaza ederek felaket ve musibetlerden koruması dileğiyle dua ve niyazda bulunalım, Berat Kandilli'nin tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diler, değerli Karslı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin kandilini en kalbi duygularımla kutlarım. " dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler