Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

"İnsanlığın sağlık ve afiyet içinde huzurlu bir yaşam sürdürebilmesinde, çok önemli, çok kıymetli ve kutsal bir mesleği büyük fedakârlıklarla icra eden kıymetli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyoruz.

Sağlıklı bir yaşamın idamesi ve hastalık anlarında ise şifa bulmak için ihtiyaç duyduğumuz Tıp Bilimi, insanlık tarihi kadar bir maziye sahiptir. Sağlıklı bir hayat için vazgeçilmez bir kıymete ve ehemmiyete sahip olan Tıp Bilimini icra eden hekimler ise, tarih boyunca toplumlar nezdinde hep müstesna bir yere ve değere sahip olmuşlardır. Bu itibarla, huzurlu, başarılı, faydalı ve semeredar bir hayata sahip olabilmemizde ihtiyaç duyduğumuz maddi ve manevi sağlığımız için çok önemli bir role sahip olan saygıdeğer hekimlere, hak ettikleri önemi ve değeri vermek, fert ve toplum olarak hepimizin çok önemli bir vazifedir.

Bu vesileyle, insanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için, kendini onurlu Tıp Mesleğine adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz kar, çamur, bayram tatil demeden insanların daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayı esirgemeyen başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık hizmetlerinin her alanında görevini hep zamanında ve fedakârca yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyoruz. Cenab-ı Allah’tan mutlu, başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler