Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 30 Ağustos mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 30 Ağustos mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Büyük Taarruzla elde edilen 30 Ağustos Zaferinin 98. Yıldönümünü millet olarak büyük bir coşkuyla yürekten kutluyoruz.  30 Ağustos Zaferi, Milletimizin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği eşsiz mücadelenin sonucunda şanlı tarihimize nakşedilen büyük ve müstesna bir zaferdir. Bu zaferle, milletimiz canı pahasına hürriyetinden vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

Büyük yokluklar ve zorluklar içerisinde hayallerin ötesinde yediden yetmişe bir mücadele örneği sergileyen ecdadımız, bizlere güzel bir vatan ve büyük bir mücadele ruhu miras bırakmıştır.

Atalarımızın zaferle taçlandırdıkları milli mücadele ile bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni, “Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma” hedefi doğrultusunda milletimizden aldığımız güçle, azim ve kararlılıkla büyük atılımlar gerçekleştirdik. Gelinen noktada, gücünü milletten alan AK Parti hükümetleri ile ecdadımızın izinde muasır bir ülke inşa etme yolunda çok ileri bir seviyeye ulaşılmıştır. Artık Türkiye Cumhuriyeti, bölgesinde istikrar unsuru ve dünya barışına katkı yapan güçlü bir ülkedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ve mutluluğunu tüm hemşerilerimizle paylaşıyor, kahraman ordumuzun şahsında aziz milletimizi kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Mücadelesi sırasında canlarını çekinmeden feda ederek bizlere eşsiz bir vatan bırakan bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, selam ve saygılar sunuyoruz."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler