Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Peygamber efendimizin (SAV) bir hidayet güneşi olarak yeryüzüne teşriflerini idrak ettiğimiz bir mübarek Mevlid Kandiline daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan (CC) niyaz ediyoruz.

İncilde Ahmed, Tevratt’ta Ahyed ve Kur’an’da Muhammed (SAV) ismiyle müsemma, iki cihanın güneşi ve ebedi saadetin müjdecisi Hazreti Peygamberin (SAV) yeryüzünü şereflendirmesi, insanlık için en büyük müjde ve insanlık tarihinin en büyük dönüm noktasıdır. Cenab-ı Allah (CC), Peygamber Efendimiz (SAV) için; “Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeleyici, bir uyarıcı; Allah’ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik” buyurmaktadır. Bu itibarla, Hazreti Peygamber (SAV) tüm insanlık için bir kurtuluş vesilesidir. Onun getirdiği kutlu mesajı hakkıyla anlayıp onu rehber etmek, en büyük saadete erişmenin yoludur.

Kutlu doğumun kutlandığı Mevlid Kandili, Hazreti Peygamberin(SAV) getirdiği kutlu mesajın daha iyi idrakine ve bütün hayatında sergilediği hoşgörü, sevgi ve güzel ahlakın içimizde daha da yerleşmesine vesile olacaktır.

Tüm hemşehrilerimize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi, birlik ve beraberliğin, kardeşlik duygularının daha da güçlenmesi temennisiyle, Mevlid Kandilini en içten duygularımızla tebrik ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler