Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Polis Haftası mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Polis Haftası mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Arslan ve Kılıç'ın mesajı şöyle:

"Devletin emrinde, milletin hizmetinde huzurun ve güvenin timsali olan polis teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümünde polis günü ve haftasını yürekten kutluyoruz. Başarılarla dolu köklü bir maziye sahip olan polis teşkilatımızın, sulh ve sükûnun temini için gece gündüz demeden çalışarak fedakârca ortaya koyduğu üstün hizmetleri takdire şayandır.

AK Parti hükümetlerimiz döneminde polis teşkilatımız, her türlü modern imkân ve donanımlarla teçhiz edilmiş ve yüksek bir kabiliyete ulaşmıştır. Polisimiz zor ve hassas olan görevini aşkla ve sadakatle yerine getirerek sergilediği başarılarla milletimizin gönlünde taht kurmuştur. 

Ülkemizin huzuru ve selameti için üstün hizmet anlayışı ve gayretle çalışan polis teşkilatımızın tüm mensuplarına, aileleri ve sevdikleriyle beraber ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyor, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş polislerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Gazi polislerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde polis günü ve haftasını tekrar tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler