Kars MÜSİAD ‘Evet’ Dedi

Kars MÜSİAD ‘Evet’ Dedi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kars Başkanı Nihat Kaya, Kars MÜSİAD’ın 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandumunda Evet diyeceğini söyledi.

Başkan Kaya yazılı bir açıklama yaparak, “Türkiye tarihi bir dönüm noktasında. Daha önceki anayasaları hep darbeler yaptı. Darbeciler kendi mantıklarını anayasaya ekledi. Bundan doğan zararı tüm Türkiye gördü. Evet oyu yüksek bir oranda gelirse bu, dünyaya güzel bir cevap olacak.” dedi.

Başkan Kaya’nın yaptığı açıklama şöyle:

“Hayır propagandası yapan cephe referandum günü yaklaştıkça korku pompalayarak asılsız ve mesnetsiz iftira kampanyalarının dozunu arttırdı. Sevgili hemşerilerim ne olursa olsun kimsenin sandığı elimizden aldığı yok. Beğenmezsek 5 yıl sonra bir başka kişiye fırsat tanıyacağız. İş dünyasının insanları olarak istikrar için evet diyorum. Mazlum halkların geleceği için evet diyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın ülkemizin çıkarları için dünyaya karşı daha da güçlü durması için ‘Evet’ diyorum. Sayın Başbakanımızın daha müreffeh bir ülke olmasını sağlaması için ‘Evet’ diyorum. Sayın bakanımız ve hemşerimiz Ahmet Aslan için Kars için ‘Evet’ diyorum. Geleceğimiz için ‘Evet’ diyorum. Dedikodulara oyuna gelmeyelim kararlı olalım mührümüzü ‘Evet’e basalım. 17 Nisan'da Yüce rabbimin izniyle evet çıktıktan sonra hayıra destek veren bütün devletler Sayın Cumhurbaşkanımızı kutlama mesajlarına boğarak sıraya gireceklerdir. Hz İmam Şafi Hazretleri fitne zamanlarında okların yönüne bakarak hakkın yolu bulunur demiştir. Deaş, pkk, Avrupa, ABD, muhalefet, YPG, YPJ, DHKP-C, FETO hepsi oklarını Sayın Cumhurbaşkanı için yönlendirmiştir. Uyanık olalım tarihi fırsatı kaçırmamak için ‘Evet’ diyelim. 18 maddelik içi güzelliklerle dolu dolu olan sivil anayasa bizim anayasamıza Evet Evet Evet diyelim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler