Kars Polis Teşkilatından Vali Doğan’a Ziyaret

Kars Polis Teşkilatından Vali Doğan’a Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 172'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikler kapsamında Kars Valisi Rahmi Doğan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve beraberinde teşkilatı temsilen gelen şube müdürleri ve polis memurlarını makamında kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen kabulde Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vali Doğan’a 10 Nisan Polis Haftası münasebeti ile yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler vererek, kurum çalışanları adına çiçek takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Doğan; köklü bir geçmişe sahip olan ve bu yıl 172’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatının, vatandaşın huzur ve güvenliği sağlamak adına, zor şartlar altında mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini fedakârca yerine getirdiğini belirtti.

Vali Doğan, konuşmasında şehitlerimize ve ebediyete intikal eden tüm emniyet teşkilatı çalışanlarına Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, görevi başında olan tüm çalışan polislerin Polis Haftasını kutladı.

kars-polis-teskilatindan-vali-dogan’a-ziyaret-(1).jpgkars-polis-teskilatindan-vali-dogan’a-ziyaret-(2).jpgkars-polis-teskilatindan-vali-dogan’a-ziyaret-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler