Kars Sağlık-Sen Ankara Ziyareti

Kars Sağlık-Sen Ankara Ziyareti

Kars Sağlık-Sen İl Yönetimi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Sayın Prof.Dr. Cevdet ERDÖL'ü makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete Kars Sağlık-Sen İl Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Muğdet KARADAĞ, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan YAZICI ve Âdem GÜLER katıldı.

     Ziyarette KARADAĞ, Sayın Prof.Dr. Cevdet ERDÖL’ e Kars’taki Sağlık çalışmaları hakkında bilgi verdi. KARADAĞ Kars’taki sağlık çalışmalarının nereden nereye geldiğini ve bu çalışmalar sırasında çekilen sıkıntıları aktardı. Ayrıca Sayın Prof. Dr. Cevdet ERDÖL’ ün geçen dönem çok başarılı çalışmalara imza attığını bu yeni dönemdeki çalışmalarında da başarılarının devamını diledi.

         Ziyarette Prof.Dr. Cevdet ERDÖL de Muğdet KARADAĞ ve Sağlık Sen Kars il yönetiminin yapmış oldukları çalışmalarından dolayı tebrik etti ve Sağlık-Sen’in sağlık çalışanlarının haklarını arama noktasında ne kadar büyük gayret sarf ettiğini anlattı.

Ayrıca Sağlık Sen Kars İl yönetiminin yapacağı çalışmalarda her zaman destek olacağını belirtti.

        .      Daha sonra Kars Sağlık-Sen İl Yönetimi, Urfa’dan milletvekili olan ve TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonuna seçilen Sağlık-Sen Eski Genel Başkanı Mahmut KAÇAR’ ziyaret etti. Ziyarette KARADAĞ, Sayın Mahmut KAÇAR a seçildiği yeni görevinde başarılar dileyerek Kars’taki sağlık çalışanlarının sorunları hakkında bilgi verdi. Sayın Mahmut KAÇAR da Karsta ki sorunları iyi bildiğini bu konuda verilebilecek her türlü desteği vereceğini vurgulayarak, Kars Sağlık-Sen İl Yönetiminin Karsta yapmış olduğu sendikal çalışmaları takdir ettiğini bu çalışmaların hız kesmeden devam etmesi gerektiğini söyledi.

yes.20110808142241..jpg

yes.20110808142942..jpg

 

karsmanset.com

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler