Kars Standı EMİTT’in Göz Bebeği Oldu!

Kars Standı EMİTT’in Göz Bebeği Oldu!

Dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’de yerini alan Kars standı fuarın göz bebeği oldu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valiliği, Kars Belediye Başkanlığı, Kars Ticaret ve Sanayi Odası, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve KARSOD Turizm Birliği 12’inci holde, Sarıkamış İlçemiz ise 2’nci holde ziyaretçilerini ağırlarken, Kars Valisi Rahmi Doğan stantta gelen misafirlerle bizzat ilgileniyor. Kars standını ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, bir süre stantta kalarak Vali Doğan ile birlikte gelen misafirleri ağırladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, yaptığı değerlendirmede EMİTT’te Kars standına gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı(EMİTT ) şehrimizin tanıtımında önemli katkı sağlamakla birlikte yerli ve yabancı turistlerinde ilimize gelmesine büyük etkisi olmaktadır." dedi.

Yoğun bir ilginin gösterildiği fuarda Kars’ın bu yılki teması “Ani Antik Kenti, Sanal Tur ve 3 boyutlu sanal tur”. Kars standında ziyaretçilere Kars Kaşar Peyniri, Kars Gravyer Peyniri, Kars Ketesi ikram edilerek Kars’ın kültür ve turizm zenginlikleri anlatılıyor.

kars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(1).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(2).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(3).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(4).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(5).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(6)-001.jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(7)-001.jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(8)-001.jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(9).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(10).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(11).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(12).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(13).jpgkars-standi-emitt’in-goz-bebegi-oldu!-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler