Kars Susuz'da Hayvan Dağıtımı

Kars Susuz'da Hayvan Dağıtımı

Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde Susuz ilçesinde 48 adet büyük baş hayvan dağıtımı millet vekillerimizin çektiği kurayla sahiplerine verildi

Kars'ın Susuz ilçesinde 48 Adet Büyükbaş hayvan Ak parti Milletvekilleri Sayın Ahmet Arslan,Yunus Kılıç ve Ak parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu'nun katılımlarıyla, çekilen kura neticesinde hak sahiplerine dağıtıldı.

Kars'ın Susuz İlçesi’nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 48 adet gebe düve dağıtıldı. 
AK Parti milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan ile Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz'ın katıldığı teslim töreninde, Cumhuriyet mahallesi ve Aksu köyünde oturan 24 aileye, montofon ırkı gebe düveler verildi.
Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz, düvelerin yöre halkının gelir seviyesini değiştireceğini söyledi.
Yılmaz; “SYDV'nin de destekleriyle kurulan kooperatif sayesinde 24 vatandaşımız düvelerine kavuştu. Düvelerin ödemesi, ilk iki yıldan sonra faizsiz ve 6 yılda 6 eşit taksitle yapılacak” dedi.
Öte yandan AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, bölge milletvekilleri olarak hükümetten bu tür projeler için kaynak sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.
Yapılan konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Çekilen kura ile vatandaşlar düvelerini aldı. Düvelerini alan vatandaşların mutlu oldukları gözlendi.

Kıvanç Buru / karsmanset.com

nuu.20121117133223..jpg

nu.20121117141322..jpg

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber