Kars - Susuz'da Soygun

Kars - Susuz'da Soygun

Kars'ın Susuz İlçesi'nde bir inşaatta bekçi olarak çalışan 2 kişi çalıştıkları işyerinden önce malzemeleri çaldılar, ardından inşattı 5-6 kişi bastı diyerek güvenlik güçlerini ayağa kaldırdılar.

Susuz İlçesi’nde bir inşaatta bekçi olarak çalışan F.Ç. ile S.D. çaldıkları malzemeleri başkalarına mal etmek isteyen iki kafadarın oyununu güvenlik güçleri bozdu.
Edinilen bilgilere göre; Susuz’da bir inşaat firmasına ait şantiyeye plakası tespit edilemeyen beyaz Toros marka otomobil ile gelen yüzleri kapalı 5-6 kişi şantiyede bulunan iki behçiyi silah ile etkisiz hale getirdikten sonra şantiyede bulunan 17 metre antikor kablo, 17 litre motor yağı, 8 adet kamyon lastiği, miktarı tespit edilemeyen yiyecek malzemesi ve miktarı tespit edilmeyen tabldotun çalındığı güvenlik güçlerini arayarak haber verdi.
Bunun üzerine inşaata gelen güvenlik güçlerinin çevrede yaptıkları araştırma sonucunda ihbarda belirtildiği gibi, inşaatta silahlı gasp olayı olmadığını ortaya çıkarttı. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, işin aslını ortaya çıkarttı.
Yapılan soruşturma neticesinde şantiyede bekçilik yapan F.Ç. ile S.D. isimli şahısların bahsi konu malzemeleri çaldıkları ve suçun ortaya çıkmaması için silahla gasp uydurdukları tespit edildi. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheliler F.Ç. ile S.D. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alıdıktan sonra serbest bırakıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler