Kars Tarım'da Koordine Toplantısı!

Kars Tarım'da Koordine Toplantısı!

Gıda, Tarım ve Hayvancık Kars İl Müdürlüğü'nde 2013 yılı çalışmalarını değerlendirmek, ilçelerin sorun ve sıkıntılarını çözmek ve şubeler arası koordineli çalışmayı güçlendirmek adına bir toplantı düzenlendi.

Kars Tarım'da Koordine Toplantısı!

-İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ VE ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ İLE TOPLANTI

Gıda, Tarım ve Hayvancık Kars İl Müdürlüğü’nde 2013 yılı çalışmalarını değerlendirmek, ilçelerin sorun ve sıkıntılarını çözmek ve şubeler arası koordineli çalışmayı güçlendirmek adına bir toplantı düzenlendi.

Toplantı İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İlçe Müdürlüleri ve Şube Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, “Bilgi Alış Verişi toplantıları bizim için çok önemlidir. Bu toplantılarda birçok farklı görüş ve fikre sahip personelimizin bir araya gelmesi ile yeni projeler üretebilmekteyiz. Fikir ve projeler üreterek bu bölgeyi kalkındırabiliriz. Bugün iyiysek yarın daha iyi olmak zorundayız. Bunun için sorunlarımızı tartışıp yeni proje ve ürünler ortaya koymalıyız.” dedi.

Konuşmanın ardından tüm İlçe Müdürleri 2013 yılında yapılan çalışmaları ve 2014 yılı için planlanan proje ve programları anlattı. Ayrıca İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara çözüm için öneriler sunuldu. Şube Müdürlükleri, İlçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular.

Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler