Kars Tarım'da Sorunlar Konuşuldu

Kars Tarım'da Sorunlar Konuşuldu

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca hayata geçirilen 'Araştırma-Yayım-Çiftçi Bağını Güçlendirmeye' yönelik İl Grup toplantısı yapıldı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve 2013 yılının, Bilgi Alış Verişi toplantılarından ilki olan toplantıya İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İlçe Müdürlükleri, Şube Müdürleri ve teknik personeller katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, bilgi alış verişi toplantılarının çok önemli olduğunu söyledi.

Dr. Düzgün; “Bu toplantılarda birçok farklı görüş ve fikre sahip personelimizin bir araya gelmesi ile yeni projeler üretebilmekteyiz. Fikir ve projeler üreterek bu bölgeyi kalkındırabiliriz. Bugün iyiysek yarın daha iyi olmak zorundayız. Bunun için sorunlarımızı tartışıp yeni proje ve ürünler ortaya koymalıyız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ardından tüm İlçe Müdürleri 2012 yılında yapılan çalışmaları ve 2013 yılı için planlanan proje ve programları anlattılar.

İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara çözüm için öneriler sundular. Şube Müdürlükleri, ilçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular. Daha sonra yapılan genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

a1.20130328163802..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler