Kars TDV Kadın Kolları Gönül Köprüleri Kurmaya Devam Ediyor

Kars TDV Kadın Kolları Gönül Köprüleri Kurmaya Devam Ediyor

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından İl Müftülüğümüz öncülüğünde başlatılan “Hayata Başlarken” adlı proje kapsamında ziyaretler devam ediyor.

Proje kapsamında doğum öncesi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere, TDV Kadın Kolları üyeleri, TDV gönüllüleri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından ziyaretler gerçekleştirilerek destekte bulunuluyor.

Hayırsever vatandaşların destekleriyle hazırlanan bohçalarının evlilik öncesi gençlerimize ulaştırılarak gençlerin mutluluklarına ve doğacak bebeklerin sevincine ortak olunduğunu ifade eden Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, Türkiye Diyanet Vakfı’nın bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlara, TDV Kars Kadın Kolları üye ve gönüllülerine teşekkür etti.

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından "Hayata Başlarken" projesi kapsamında nişanlı olan gençlerimize düğün bohçası ve doğum öncesi annelere hoşgeldin bebek paketi hediye edildi.

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler