Kars Ülkü Ocakları Spor Faaliyetleri Devam Ediyor

Kars Ülkü Ocakları Spor Faaliyetleri Devam Ediyor

Kars Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un talimatları ile ‘Türk Gençliğini Spora Davet’ etkinliklerini sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi tarafından düzenlenen Liseler Arası Halı Saha Turnuvası başladı. Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör’ün katılımı ile başlayan turnuvaya 12 Liseden takımlar katıldı. 1. 2. ve 3. olan takımlara Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığının hazırlattığı Ülkü Ocakları Spor Faaliyetleri Kupaları verilecek.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör bir açıklama yaparak, gençlerin spor faaliyetlerini halı saha turnuvasıyla devam ettirdiklerini dile getirerek, “Son zamanlarda özellikle gençlerimizin uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden uzak tutmak adına sağlıklarına yararlı faaliyetleri sürdüreceğiz. Ülkü Ocakları Türk gençliğinin şaşmaz adresidir. Türk milletinin teminatıdır. Türk devletinin gelecekteki yöneticileri olarak gençlerimizi uyuşuk beyin olarak değil, zeki, çekik ve ahlaklı büyümelerine yardımcı olacağız. Katılım sağlayan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

kars-ulku-ocaklari-spor-faaliyetleri-devam-ediyor-(2).jpegkars-ulku-ocaklari-spor-faaliyetleri-devam-ediyor-(1).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler