Kars Valisi Eyüp Tepe'nin 10 Kasım Mesajı:

Kars Valisi Eyüp Tepe'nin 10 Kasım Mesajı:

Kars Valisi Eyüp Tepe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 75. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kars Valisi Eyüp Tepe'nin 10 Kasım Mesajı:


Kars Valisi Eyüp Tepe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 75. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 


Tepe, yayımladığı mesajında; “Büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 75.yıldönümününde rahmet, minnet ve şükran duyguları ile anıyoruz” dedi.


Vali Eyüp Tepe, mesajında özetle şu ifadelere yer verdi:


“Samsun’da yakmış olduğu bağımsızlık ateşi ile milli mücadele ruhunu, tüm yurda yayarak kurtuluş savaşına liderlik eden, tarihimizin en karanlık ve buhranlı günlerinden bağımsız büyük Türkiye Cumhuriyetine uzanan yolda ilke ve inkılapları ile önderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, insanlık tarihinin yetiştirdiği büyük devlet adamları arasındaki haklı yerini almış, büyük bir komutan ve eşsiz bir devlet adamıdır. Hiç kuşkusuz bugün, dünyada söz sahibi olan bağımsız, güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti O’nun ve silah arkadaşlarının eseridir. Cumhuriyetin fertleri olarak bizlere düşen görev; uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş güçlü yarınlara taşımak, sonsuza dek yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu ve mimarı, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.Ruhun şad olsun…”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler