Kars Valisi Rahmi Doğan Çıldır Gölünde Yapımı Devam Eden Kütük Evi İnceledi!

Kars Valisi Rahmi Doğan Çıldır Gölünde Yapımı Devam Eden Kütük Evi İnceledi!

Kars Valisi Rahmi Doğan, Çıldır Gölünde yapımı devam eden Kütük Evi basın mensupları il birlikte inceledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valisi Rahmi Doğan, geçtiğimiz gün Kars Kalesinde basın mensupları ile bir araya geldiğinde Çıldır Gölünde yapımı devam eden Kütük Evin son durumu hakkında bilgi vermişti. Vali Doğan basın mensuplarını Çıldır Gölüne davet ederek çalışmaları yerinde görelim demişti.

Vali Doğan, Çıldır Gölü kenarında oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ormanı’na 2 bin 500 çam fidanı dikiminin ardından Kütük Evi basın mensupları ile gezerek, incelemelerde bulundu. Vali Doğan, çalışmaların son durumu hakkında da yetkililerde bilgi aldı.

kars-valisi-rahmi-dogan-cildir-golunde-yapimi-devam-eden-kutuk-evi-inceledi!-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-cildir-golunde-yapimi-devam-eden-kutuk-evi-inceledi!-(2).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-cildir-golunde-yapimi-devam-eden-kutuk-evi-inceledi!-(3).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-cildir-golunde-yapimi-devam-eden-kutuk-evi-inceledi!-(7).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-cildir-golunde-yapimi-devam-eden-kutuk-evi-inceledi!-(5).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-cildir-golunde-yapimi-devam-eden-kutuk-evi-inceledi!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler