Kars Valisi Rahmi Doğan: “Her şeyi titizlikle inceleyeceğiz”

Kars Valisi Rahmi Doğan: “Her şeyi titizlikle inceleyeceğiz”

Kars Valisi Rahmi Doğan, “Seçim güvenliği anlamında ilimizde bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Ancak her şeyi titizlikle inceleyeceğiz ve tedbirlerimizi de alacağız.” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Türkiye’nin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimin tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da huzur içinde gerçekleştirilmesi için seçim güvenliği çalışmaları başladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan, seçim güvenliği anlamında Kars’ta bir sıkıntının olacağını düşünmediğini ifade ederek, “24 Haziran ülkemiz erken seçime gidiyor, bizde bu doğrultuda seçim güvenliği çalışmalarımıza başladık. Yüksek Seçim Kurulunun seçim takvimini yayınlamasını bekliyoruz. Bundan sonra siyasi parti il başkanları da dahil olmak üzere ilgili kişilerle birlikte oturup seçim güvenliği toplantısını yapacağız. Tabi bizim buradaki amacımız seçimin güvenli bir şekilde yapılması, vatandaşlarımızın özgür bir şekilde iradelerini kullanarak sandığa gitmelerini temin için her türlü tedbiri alacağız. Biz yıllardır seçim yapan bir ülkeyiz bu konuda çok hazırlıklıyız. Kars’ta geçen yıl tekrar bir seçim yapmıştık dolayısıyla seçim güvenliği anlamında ilimizde bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Ancak biz yine de her şeyi titizlikle inceleyeceğiz ve tedbirlerimizi de alacağız. İnşallah hayırlı bir seçim olur.” dedi.

kars-valisi-rahmi-dogan-“her-seyi-titizlikle-inceleyecegiz”.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler